Varasija

Minkelii
Minkelii
Ai missä?
Lalamon
Lalamon
Täällä kansanopistossa siis. 😅
Minkelii
Minkelii
Aa okei. Ootko ihan vasta aloittanut siellä? Miten se siis ilmenee, ettei ne halua sua joukkoon? Muakin pelottaa että jos mä en saa kansanopistosta kavereita sit kun meen sinne. Mullakin nimittäin on aina vaikeaa ollut saada kavereita ja päästä porukkaan mukaan töissä ja koulussa joten samaistun vahvasti.
Tsemppiä!
Lalamon
Lalamon
@Minkelii Aloitin opinnot maanantaina. Tossa eilisestä lähtien on alkanut porukoita jo tääl koulul muodostuu (esim. nyt oppilaat hengailee koulupäivien vapaa-ajalla keskenään, mitä ei ennen eilistä ollut).

Ja siis se, ettei mua huolita mukaan, ilmenee lähinnä sillä, ettei mua esim. pyydetä vapaa-ajalla ulos tai tulla paljoa mulle juttelee. Mä siis jo ekana päivänä kyllä juttelin suht paljon ja jonkin verran tänään ja eilen. Tossa eilen meidän joidenkin tyyppien keskustellesaa toiset pyyteli toisiltaan puhelinnumeroita ja toisia ulos koulun jälkeen. Ja minulta ei siis mitään näitä kyselty. Tänäänkin vaan oisko kerran mulle yksi luokkatovereista puhui.

Nyt on kauheet bustauskuumotukset tulilla mulla. Dx Ja joo, itekin oon kokenut pienestä pitäen ulkopuolisuutta.
annimetall
annimetall
Minun upea strategiani on aina se, että tutkin, ketkä ovat yhdessä, millaisia he ovat ja mitä tekevät. Kuuntelen sivukorvalla keskustelunaiheita ja tutkin käytöskuvioita salaa. Pienen vakoilun jälkeen voi tehdä vaikutuksen päällikköön keräämillään tiedoilla ja taidoilla, jolloin joko hyväksytään klaaniin tai käännytetään pois. Yleensä osun ensimmäisellä yrityksellä oikeaan, ja pääsen jäseneksi klaanin elämään.
P
Poistettukäyttäjänimi174
@annimetall tämä kuulosti jo joltain muulta kuin perus bondaamiselta.
Ylös Pohja